Vergunning om een grafsteen te plaatsen.

Post 27 of 43
Vergunning om een grafsteen te plaatsen.

Bij HW gedenkstenen aan de Westdijk te Mijnsheerenland, gemeente Binnenmaas, kunt u terecht wanneer u een grafmonument zoekt. U kunt eerst een brochure aanvragen via het contactformulier of direct een afspraak maken per telefoon of email.

Wij helpen u met het maken van de juiste keuze aan de hand van de tientallen grafstenen welke in de overdekte showtuin staan opgesteld. De keuze mogelijkheden kunnen worden beperkt door de eisen die door de beheerder van de begraafplaats worden gesteld. Er worden voor gedenktekens op huur-graven andere regels gehanteerd dan voor die op eigen-graven. Wij zijn over het algemeen op de hoogte van deze voorwaarden.

De voorwaarden kunnen betrekking hebben op de maatvoering, kleur, materiaal maar ook op de vorm. Wij helpen u graag om een monument of zerk uit te kiezen waarvoor u zonder problemen een vergunning tot plaatsing krijgt. De kosten voor deze vergunning kunnen per gemeente verschillen van enkele tientjes tot een paar honderd euro.

U kunt ervan uitgaan dat de gedenksteen op de foto, net als in de USA, hier op de meeste begraafplaatsen niet geplaatst zal mogen worden.

 

Tags: , , , , , , , ,