HW Gedenkstenen
Gedenkstenen
Welkom
De persoonlijke grafsteen specialist

Grafstenen Dordrecht

Op zoek naar grafstenen Dordrecht? Als een dierbare van u overlijdt bevindt u zich in een emotionele en drukke periode. In deze tijd is het lastig om beslissingen te moeten nemen. HW Gedenkstenen helpt u hier graag bij. In de loop der jaren hebben wij veel mensen geholpen met het realiseren van de gewenste grafsteen voor hun dierbare. HW Gedenkstenen beschikt over een monumententuin in Mijnsheerenland. In onze monumententuin bevinden zich vele grafstenen Dordrecht. Onze medewerkers helpen u graag met het vinden van de juiste grafsteen. U kunt geheel vrijblijvend een bezoekje brengen aan onze monumententuin. Indien gewenst kunt u een afspraak inplannen zodat wij u goed van dienst kunnen zijn. Wij bieden u een uitgebreide monumententuin aan in Mijnsheerenland. Het is ook mogelijk dat wij een afspraak op locatie met u inplannen. Wij kunnen het ons goed voorstellen dat u het prettig vindt om in uw vertrouwde omgeving uw wensen door te spreken. 

Grafstenen Dordrecht bij HW Gedenkstenen

HW Gedenkstenen is voor u een betrouwbare en betrokken gedenksteen specialist voor grafstenen Dordrecht. Onze samenwerking en betrokkenheid vormen de basis van onze werkwijze om te komen tot de mooiste grafstenen Dordrecht. Wij bieden u een groot en divers aanbod aan van verschillende soorten en maten grafstenen. Daarnaast krijgt u van ons persoonlijk advies op maat. HW Gedenkstenen biedt u meer dan 100 jaar ervaring aan. Wij zijn een samenwerking aangegaan met Binnenmaas Natuursteen en lokale spelers. Door onze krachten te bundelen verzorgen wij vele gedenkstenen in de gehele Hoeksche Waard. Denkt u aan Oud-Beijerland, Nieuw-Beijerland, Strijen, Numansdorp, Klaaswaal, Mijnsheerenland, Zuid-Beijerland,  Puttershoek en ’s Gravendeel.

Verschillende grafmonumenten

Bij HW Gedenkstenen beschikken wij over verschillende grafmonumenten. Tegenwoordig heeft u een ruime keuze in verschillende grafstenen, grafzerken en grafmonumenten. Een grafsteen is een steen die de plaats markeert waar een graf ligt. Over het algemeen heeft een grafsteen een opschrift waarin de naam en de datum van de overledene is gegraveerd. U kunt ook voor andere ontwerpen kiezen. Een grafmonument is meer dan alleen een grafsteen. Bij HW Gedenkstenen bieden wij u ook de keuze uit verschillende grafzerken. Een grafzerk is een dekplaat van een graf in de vloer van bijvoorbeeld een kerk. HW Gedenkstenen werkt met natuursteen. Door te werken met natuursteen creëert u een tijdloze, natuurlijke en sterke uitstraling. Wij zorgen voor een tijdloos karakter van uw grafmonument, grafzerk en grafsteen. U bent bij HW Gedenkstenen aan het juiste adres voor het vinden van de juiste grafstenen, grafmonumenten en gedenktekens. Onze medewerkers staan u graag te woord. 

Maak een vrijblijvende afspraak!

Contactgegevens

Westdijk 9c
3271 LL Mijnsheerenland

T: 0186-601788
F: 0186-601789

E: info@hwgedenkstenen.nl
W: www.hwgedenkstenen.nl

 

Bel ons
0186 601788

 

 

catalogus aanvragen

Bel mij terug!

Uw naam

Uw email

Uw telefoonnummer