HW Gedenkstenen
Gedenkstenen
Welkom
De persoonlijke grafsteen specialist

Grafstenen Dordrecht nodig?

Bent u op zoek naar grafstenen Dordrecht? Wilt u na een emotionele en drukke periode rustig de tijd nemen om een grafsteen uit te zoeken? Dan bent u bij HW Gedenkstenen aan het juiste adres. Grafstenen Dordrecht biedt u ondersteuning aan tijdens het maken van een lastige keuze. Een grafsteen is een blijvend symbool en dat wilt u zorgvuldig aanpakken. Wij hebben al jaren ervaring in het vak en weten als geen ander waar wij over praten als het gaat over grafstenen. Wij hebben niet alleen een ruime showroom waar u verschillende modellen kunt zien, maar wij beschikken ook over een monumententuin. Hier staan verschillende grafstenen buiten opgesteld zodat u een goed beeld krijgt hoe de grafstenen er werkelijk uitzien. Wij hebben een team met experts die de nodige kennis en expertise in huis hebben om u te helpen. Wilt u graag met ons in gesprek op een vertrouwde plaats? Wij kunnen een afspraak bij u thuis maken!

Grafstenen Dordrecht bij HW Gedenkstenen

Wij zijn een betrouwbare en betrokken partner om grafstenen Dordrecht uit te zoeken. Wij vertellen u graag meer over de basis van onze werkwijze om te komen tot de mooiste grafstenen Dordrecht. Wij bieden u een ruim en divers aanbod als het gaat om grafstenen op maat. Wilt u graag meer weten over de mogelijkheden die wij u kunnen bieden? HW Gedenkstenen biedt u meer dan 100 jaar ervaring aan en zij weten waar zij over praten. Wij kunnen met u afspreken in onze showroom, maar het kan ook bij u thuis of op een andere locatie. Wij bundelen onze krachten met verschillende samenwerkingspartners door de gehele Hoeksche Waard. Hiertoe behoren onder andere Oud-Beijerland, Nieuw-Beijerland, Strijen, Numansdorp, Klaaswaal, Mijnsheerenland, Zuid-Beijerland,  Puttershoek en ’s Gravendeel.

Verschillende grafstenen

Wij hebben verschillende soorten en maten grafstenen waar u uit kunt kiezen. Op het moment dat u een vorm of maat wilt die u niet in ons assortiment aantreft, spreek ons dan aan. Omdat maatwerk bij ons centraal staat is er veel mogelijk. Wij kunnen iedere vorm en maat leveren waar u naar op zoek bent. De vele voorbeeld grafstenen zijn ter inspiratie, u kunt uw wensen eerlijk aan ons kenbaar maken!  Een grafmonument is zoveel meer dan alleen een grafsteen. Wij zorgen ervoor dat uw grafsteen een bijzondere grafsteen wordt met een uniek tintje. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden die wij u kunnen bieden? Neem vrijblijvend contact met ons op en wij gaan graag met u in gesprek.

Maak een vrijblijvende afspraak!

Contactgegevens

Westdijk 9c
3271 LL Mijnsheerenland

T: 0186-601788
F: 0186-601789

E: info@hwgedenkstenen.nl
W: www.hwgedenkstenen.nl

 

Bel ons
0186 601788

 

 

catalogus aanvragen

Bel mij terug!

Uw naam

Uw email

Uw telefoonnummer