HW Gedenkstenen
Gedenkstenen
Welkom
De persoonlijke grafsteen specialist

Grafstenen Dordrecht nodig?

Bent u op zoek naar een bedrijf dat voor u grafstenen Dordrecht kan realiseren? Bent u op zoek naar een natuursteen bedrijf dat met u meedenkt? Zoekt u dan niet verder. Wij heten u van harte welkom bij HW Gedenkstenen. In de afgelopen jaren hebben wij ons aanbod steeds verder uit kunnen breiden en zo kunnen wij u tegenwoordig een ruim assortiment aanbieden van verschillende soorten en maten grafstenen Dordrecht. Als een dierbare van u overlijdt, komt er veel op u af. In deze emotionele en zware tijd kunnen wij het ons goed voorstellen dat u het lastig kan vinden om de juiste keuze te maken. De medewerkers van HW Gedenkstenen staan graag voor u klaar om u te helpen bij uw keuze. Door onze betrokkenheid en duidelijke samenwerking met onze klanten kunnen wij u een goede werkwijze garanderen. Wij bespreken graag met u uw wensen en gaan met u samen op zoek naar een gedenksteen die aan uw wensen voldoet. 

Grafstenen Dordrecht waarin alles mogelijk is

Op zoek naar een specialist in grafstenen Dordrecht? In de loop van de jaren hebben wij veel ervaring opgebouwd met het werken met natuursteen. Door onze ervaring kunnen wij uw wensen vertalen in een grafsteen op maat. Bij ons is alles mogelijk op het gebied van grafstenen Dordrecht. In onze uitgebreide showroom in Mijnsheerenland kunt u een kijkje nemen bij de vele grafstenen die er staan opgesteld. Onze betrokkenheid en samenwerking vormen de basis van onze werkwijze. Wij bieden u persoonlijk advies op maat en denken graag met u mee. Door ons grote en diverse aanbod kunnen wij veel voor u betekenen. U kunt onze showroom geheel vrijblijvend bezoeken. Daarnaast is het ook mogelijk dat wij een afspraak op locatie inplannen als dat u beter schikt. HW Gedenkstenen levert op alle begraafplaatsen in de gehele Hoekse Waard, zoals Oud-Beijerland, Nieuw-Beijerland, Strijen, Numansdorp, Klaaswaal, Mijnsheerenland, Zuid-Beijerland,  Puttershoek en ’s Gravendeel. Wij hebben meer dan 100 jaar ervaring  met het ontwerpen en realiseren van persoonlijke op maat gemaakte grafmonumenten. U kunt vrijblijvend een kijkje komen nemen in onze ruim opgezette showroom.

Passende mogelijkheden voor grafstenen Dordrecht

Door onze jarenlange ervaring kunnen wij u goed van dienst zijn en kunnen wij u helpen om de juiste keuze te maken. Vandaag de dag zijn er vele mogelijkheden om een grafsteen samen te stellen. Al jarenlang vertalen wij herinneringen aan een dierbare in een tastbare grafsteen. HW Gedenkstenen is ontstaan vanuit een samenwerking tussen Binnenmaas Natuursteen en lokale uitvaartondernemers. Wij zijn u graag van dienst zodat u de grafsteen krijgt die helemaal aan uw wensen voldoet. 

Maak een vrijblijvende afspraak!

Contactgegevens

Westdijk 9c
3271 LL Mijnsheerenland

T: 0186-601788
F: 0186-601789

E: info@hwgedenkstenen.nl
W: www.hwgedenkstenen.nl

 

Bel ons
0186 601788

 

 

catalogus aanvragen

Bel mij terug!

    Uw naam

    Uw email

    Uw telefoonnummer