HW Gedenkstenen
Gedenkstenen
Welkom
De persoonlijke grafsteen specialist

Grafmonumenten Barendrecht

Op zoek naar grafmonumenten Barendrecht? Na het overlijden van een dierbare gaat er veel door u heen. Het is een drukke en emotionele tijd. Wij kunnen het ons goed voorstellen dat het lastig is om in deze tijd belangrijke keuzes te maken met betrekking tot een grafmonument. HW Gedenkstenen helpt u hier graag bij. Onze medewerkers nemen voor u de tijd en bespreken graag met u uw wensen. Samen bekijken we of uw wensen passend zijn voor uw gewenste grafmonument. In onze monumententuin bieden wij u vele grafmonumenten Barendrecht aan. U kunt geheel vrijblijvend een kijkje komen nemen. Op uw gemak kunt u onze tuin doorlopen. U vindt hier vele voorbeelden en ontwerpen van onze grafmonumenten Barendrecht. HW Gedenkstenen staat u graag ter zijde. Wij ondersteunen u graag in het vinden van de juiste gedenksteen voor uw dierbare.

Grafmonumenten Barendrecht bij HW Gedenkstenen

Op zoek naar een specialist op het gebied van grafmonumenten Barendrecht? HW Gedenkstenen is gevestigd in Mijnsheerenland. Ons bedrijf is een samenwerking van Binnenmaas Natuursteen en lokale spelers. Door onze krachten te bundelen bieden wij u meer dan 100 jaar ervaring aan op het gebied van grafmonumenten Barendrecht. In Mijnsheerenland vindt u ook onze monumententuin. Hier laten wij u al onze grafmonumenten zien. U kunt geheel vrijblijvend rondlopen in onze tuin. Onze medewerkers staan u graag te woord. Al jarenlang vertalen wij herinneringen aan een dierbare in een tastbare grafmonument. HW Gedenkstenen plaatst natuurstenen grafmonumenten op begraafplaatsen in de hele regio Hoeksche Waard. Hieronder vallen Oud-Beijerland, Nieuw-Beijerland, Strijen, Numansdorp, Klaaswaal, Mijnsheerenland, Zuid-Beijerland,  Puttershoek en ’s Gravendeel.

Wij maken onze grafmonumenten van natuursteen. Natuursteen is een hoogwaardig materiaal met een tijdloze en natuurlijk uitstraling. Daarnaast is natuursteen eenvoudig te bewerken. Natuursteen is van oudsher dan ook een veelgebruikt materiaal voor het maken van grafmonumenten. U kunt bij HW Gedenkstenen ook uw grafmonument laten personaliseren. Er zijn vele mogelijkheden voor het personaliseren van uw uitgezochte grafmonument. 

Afspraak maken?

Wilt u graag een afspraak met één van onze medewerkers maken om samen uw wensen te bespreken? Dit kan geheel vrijblijvend. U kunt bij ons een afspraak maken in onze monumententuin, maar indien gewenst komen wij ook bij u thuis. Wij kunnen het ons goed voorstellen dat u in uw eigen vertrouwde omgeving een afspraak met ons wilt maken. Eén van onze adviseurs komt dan naar u toe om u te helpen met het vinden van het juiste grafmonument voor uw dierbare. Wij adviseren en ondersteunen u graag met deze beslissing. Voor al uw vragen met betrekking tot onze grafzerken, grafstenen of grafmonumenten kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen. 

Maak een vrijblijvende afspraak!

Contactgegevens

Westdijk 9c
3271 LL Mijnsheerenland

T: 0186-601788
F: 0186-601789

E: info@hwgedenkstenen.nl
W: www.hwgedenkstenen.nl

 

Bel ons
0186 601788

 

 

catalogus aanvragen

Bel mij terug!

    Uw naam

    Uw email

    Uw telefoonnummer