HW Gedenkstenen
Gedenkstenen
Welkom
De persoonlijke grafsteen specialist

Grafzerk Dordrecht nodig?

Bent u op zoek naar grafzerk Dordrecht? Bij het overlijden van een dierbare komt er veel op u af. Het is een drukke en verdrietige periode waarin u veel moet regelen. Heel vaak moet u snel beslissingen nemen omdat de periode van afscheid nemen maar kort is. Bij grafzerk Dordrecht is dat gelukkig niet het geval. U kunt bij ons op uw gemak door de showroom lopen en de grafzerken bekijken. Misschien weet u al precies hoe grafzerk Dordrecht eruit moet komen te zien maar het kan ook zijn dat u geen idee hebt wat voor grafzerk u wilt? In beide gevallen staan wij voor u klaar. Wij bieden u de ondersteuning aan die u nodig heeft tijdens het uitzoeken van een grafzerk. Als u bij ons in de showroom een kijkje komt nemen dan zit u nog nergens aan vast. Heeft u tijd nodig en wilt u nog een keer terug komen? Dat is altijd mogelijk! Ook als u liever het gesprek bij u thuis voert is dat voor ons geen enkel probleem. Wij vinden het belangrijk dat u rustig een keuze kunt maken, zonder dat er overhaaste beslissingen genomen worden. Een grafzerk is een blijvende herinnering en u kunt alle tijd nemen om de juiste keuze te maken.  

Grafzerk Dordrecht bij HW Gedenkstenen

Heeft u een grafzerk Dordrecht nodig? Wij zijn al jaren de specialist op het gebied van grafzerk Dordrecht. Wij gaan graag met u in gesprek over uw wensen en denken graag met u mee om een mooie grafzerk te realiseren voor uw dierbare. Betrokkenheid en samenwerking staat bij ons hoog in het vaandel. Wij vinden het belangrijk dat u vrij gelaten wordt in uw keuze en indien u advies wenst kunnen wij u advies op maat geven. Het is vaak een periode vol verdriet die u wilt afsluiten met een passende grafzerk. Met meer dan 100 jaar ervaring weten wij wat er allemaal mogelijk is met grafzerken. Wilt u een aantal voorbeelden van grafzerken zien? Op onze website, in onze showroom en in onze monumententuin ziet u verschillende voorbeelden. Let wel op, alle grafzerken worden op maat gemaakt voor u.

De liefde voor natuursteen

Alle grafzerken die wij maken zijn vervaardigd uit natuursteen. Natuursteen gaat levenslang mee en is goed te bewerken. Met natuursteen is er veel mogelijk als het gaat over teksten of afbeeldingen. Dit maakt een grafzerk vaak nog unieker en persoonlijker. Daarbij heeft natuursteen ook een natuurlijke en tijdloze uitstraling die zeer geschikt is voor het vervaardigen van gedenkstenen en grafzerken. Wilt u graag meer informatie ontvangen over de mogelijkheden die wij u kunnen bieden? Neem vrijblijvend contact met ons op!

Maak een vrijblijvende afspraak!

Contactgegevens

Westdijk 9c
3271 LL Mijnsheerenland

T: 0186-601788
F: 0186-601789

E: info@hwgedenkstenen.nl
W: www.hwgedenkstenen.nl

 

Bel ons
0186 601788

 

 

catalogus aanvragen

Bel mij terug!

Uw naam

Uw email

Uw telefoonnummer