HW Gedenkstenen
Gedenkstenen
Welkom
De persoonlijke grafsteen specialist

Grafzerken Oud Beijerland

Iemand die u dierbaar was, is u ontvallen. Na een heftige en drukke periode bent u nu op zoek naar een tastbaar teken voor de herinnering aan uw dierbare. U zoekt een blijvend symbool naast alle herinneringen die u heeft. Wanneer u op zoek bent naar grafzerken in de omgeving Oud-Beijerland, kunt u een afspraak maken met HW Gedenkstenen. Wij zorgen voor alle ruimte en tijd om uw wensen te bespreken, en zullen u verschillende voorbeelden laten zien van de mogelijkheden. Zo zijn er naast natuursteen, diverse andere materialen mogelijk om te gebruiken in een gedenksteen. De keuze van het materiaal, het lettertype en de tekst, de kleur en de vorm dragen er allemaal aan bij om er voor te zorgen dat de gedenksteen voor u een persoonlijk symbool wordt voor uw dierbare.

Grafzerken met een persoonlijke afwerking

Bij HW Gedenkstenen staat een persoonlijke benadering hoog in het vaandel. Wij zijn volledig gespecialiseerd in het leveren en plaatsen van grafzerken in regio Oud-Beijerland. Wij verzorgen voor u het gehele traject. Hierbij kunt u denken aan de juiste maatvoering, materiaaldikte, fundering, tekst aanbrengen, vergunning aanvragen en deskundig plaatsen. Toch blijven we ons telkens weer realiseren dat dit voor u een vaak heftige periode is, en zal de persoonlijke benadering u altijd bij blijven.

Uitgebreid advies

Wanneer u vragen heeft over grafzerken in Oud-Beijerland, kunt u geheel vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij helpen en informeren u graag over de vaak uitgebreide mogelijkheden die er zijn. Wanneer u nog niet eerder te maken heeft gehad met het overlijden van een dierbare, komt er veel op u af. Kunnen vertrouwen op de deskundigheid van HW Gedenkstenen is dan belangrijk dan ooit.

Uiterst deskundig

Ook voor het plaatsen van de gedenksteen, bent u verzekerd van onze deskundigheid. Het plaatsen van uw grafwerk of grafzerk gebeurt door ervaren gekwalificeerde mensen. U bent volledig vrij om contact met ons op te nemen en te informeren naar onze mogelijkheden. Wij staan u graag te woord en zullen ruim tijd maken om te luisteren naar uw wensen en voorkeuren. HW Gedenkstenen verzorgt voor u de levering en eventuele plaatsing van gedenkstenen, grafmonumenten of grafzerken regio Oud-Beijerland.

Maak een vrijblijvende afspraak!

Contactgegevens

Westdijk 9c
3271 LL Mijnsheerenland

T: 0186-601788
F: 0186-601789

E: info@hwgedenkstenen.nl
W: www.hwgedenkstenen.nl

 

Bel ons
0186 601788

 

 

catalogus aanvragen

Bel mij terug!

    Uw naam

    Uw email

    Uw telefoonnummer