HW Gedenkstenen
Gedenkstenen
Welkom
De persoonlijke grafsteen specialist

Grafstenen Oud Beijerland

In de hectische periode rondom het afscheid van een dierbare moeten er veel beslissingen genomen worden en komt er veel op u af. Veel mensen gaan op zoek naar een blijvend, persoonlijk symbool om de herinnering aan hun dierbare levend te houden, zoals grafmonumenten of grafstenen Oud Beijerland. Daarvoor bent u aan het juiste adres bij HW Gedenkstenen uit Mijnsherenland. Wij hebben meer dan honderd jaar ervaring en onze medewerkers denken graag met u mee zodat al uw ideeën en wensen zo goed mogelijk uitgevoerd worden. In de loop der jaren is onze naamsbekendheid steeds verder uitgebreid en HW Gedenkstenen plaatst momenteel natuurstenen graf- en gedenkstenen op begraafplaatsen in de hele regio Hoeksche Waard. Samenwerking met u en betrokkenheid bij uw persoonlijke situatie vormen de basis van de werkwijze van HW Gedenkstenen. Wij helpen u graag met het vertalen van uw wensen naar natuurstenen grafstenen Oud Beijerland. Wij zijn ervaren in het vertalen van uw herinneringen in een tastbaar grafmonument, waarbij betrokkenheid en samenwerking met u de basis vormen van onze werkmethode. U krijgt bij HW Gedenkstenen persoonlijk advies op maat van onze betrokken medewerkers.

Gespecialiseerd in maatwerk grafstenen Oud Beijerland

HW Gedenkstenen is de specialist voor Grafstenen Oud Beijerland. Natuursteen is een prachtig, tijdloos materiaal en dit wordt al duizenden jaren gebruikt. Door de hoeveelheid aan mogelijkheden is er voor iedereen wel een passende natuursteensoort. Daarnaast is natuursteen een relatief makkelijk materiaal om te bewerken, waardoor we aan vrijwel al uw wensen kunnen voldoen bij het maken van uw persoonlijke grafstenen Oud Beijerland. HW Gedenkstenen beschikt over een uitgebreide showroom in Mijnsherenland, waar u vrijblijvend ons diverse aanbod kunt bekijken. Daarnaast hebben we een monumententuin, waar u in alle rust nog meer ideeën op kunt doen.

Levering en plaatsing van grafstenen Oud Beijerland

Als u benieuwd bent naar de mogelijkheden die HW Gedenkstenen biedt voor de aankoop van grafstenen Oud Beijerland dan bent u van harte uitgenodigd om een kijkje te nemen in onze showroom. Daarnaast vertellen wij u graag meer over alle mogelijkheden in een vrijblijvend gesprek, waarvoor u een afspraak kunt maken met één van onze adviseurs. Een afspraak maken op uw locatie, is ook geen enkel probleem. Op deze website vindt u gedenkstenen en grafmonumenten ter inspiratie; zoekt u bijvoorbeeld een tegel of een zerk, dubbele monumenten, een dubbele steen of een enkele steen, u kunt de voorbeelden op uw gemak bekijken om te beoordelen wat bij u en uw dierbare past. Er is de keuze uit verschillende soorten, maten en ontwerpen grafstenen. En als u het lastig vindt, dan denken wij graag met u mee.

Maak een vrijblijvende afspraak!

Contactgegevens

Westdijk 9c
3271 LL Mijnsheerenland

T: 0186-601788
F: 0186-601789

E: info@hwgedenkstenen.nl
W: www.hwgedenkstenen.nl

 

Bel ons
0186 601788

 

 

catalogus aanvragen

Bel mij terug!

    Uw naam

    Uw email

    Uw telefoonnummer