HW Gedenkstenen
Gedenkstenen
Welkom
De persoonlijke grafsteen specialist

Grafmonumenten Oud Beijerland

Er blijven na het overlijden van een dierbare veel herinneringen achter in uw hoofd en in uw hart. Een blijvend symbool in de vorm van een gedenksteen kan vorm geven aan deze herinneringen. De tijd na het overlijden is vaak een moeilijke, hectische periode waarbij vaak binnen korte termijn van alles moet worden geregeld. Het is niet eenvoudig om in deze intensieve tijd rondom het afscheid beslissingen te moeten maken die niet alledaags zijn. Daarom staan we u hierin graag ter zijde. Wanneer het gaat om het vertalen van mooie herinneringen aan een dierbare naar tastbare grafmonumenten Oud Beijerland kunt u op ons rekenen.

Over HW Gedenkstenen

HW Gedenkstenen is gevestigd in Mijnsheerenland. Hier vindt u ook onze showroom. Al jarenlang vertalen wij herinneringen aan een dierbare in tastbare grafmonumenten Oud Beijerland. Wij zijn er voor u, om met u mee te denken over het juiste grafmonument voor uw dierbare. Meedenken tot in detail is onze bedrijfsfilosofie. HW Gedenkstenen is ontstaan vanuit een samenwerking tussen Binnenmaas Natuursteen en lokale uitvaartondernemers. Dankzij onze gezamenlijke ervaring is ons vakmanschap uitgegroeid tot meesterschap. We plaatsen natuurstenen grafmonumenten op begraafplaatsen in de hele regio Hoekse Waard.

Grafmonumenten Oud Beijerland van HW Gedenkstenen

Onze monumententuin ligt aan de Westdijk in Mijnsheerenland. Hier vindt u veel voorbeelden van onze gedenkstenen. Voor het maken van onze gedenkstenen gebruiken we natuursteen. Dit is een hoogwaardige materiaal met een natuurlijke en tijdloze uitstraling. Natuursteen is eenvoudig te bewerken. Hierdoor kunnen er allerlei ontwerpen uit natuursteen worden gemaakt. Natuursteen is van oudsher dan ook een veelgebruikt materiaal voor het maken van grafmonumenten. Een grafmonument van natuursteen blijft generaties lang mooi. Ook de grafstenen van HW Gedenkstenen worden uit natuursteen vervaardigd.

Nadat u een grafmonument voor uw dierbare heeft gekozen, wordt het grafmonument Oud Beijerland vervolgens verder gepersonaliseerd en voorzien van gravures.Voor het personaliseren van grafmonumenten Oud Beijerland bestaan er weer veel verschillende opties. U bent welkom in onze showroom in Mijnsheerenland om daar onze voorbeelden en materialen te komen bekijken. We begrijpen het ook heel goed als u er de voorkeur aan geeft om af te spreken in uw eigen vertrouwde omgeving. Dat is bij ons geen enkel punt. Eén van onze adviseurs komt dan naar u toe om u te helpen uit alle grafmonumenten Oud Beijerland het juiste grafmonument te kiezen voor uw dierbare.

Bij ons kunt u een vrijblijvende afspraak maken. U kunt dan langskomen in onze showroom, of wij komen langs bij u thuis.Wanneer u ons wilt bezoeken is het verstandig vooraf een afspraak te maken. Wij kunnen dan ruim tijd voor u vrijmaken.

Maak een vrijblijvende afspraak!

Contactgegevens

Westdijk 9c
3271 LL Mijnsheerenland

T: 0186-601788
F: 0186-601789

E: info@hwgedenkstenen.nl
W: www.hwgedenkstenen.nl

 

Bel ons
0186 601788

 

 

catalogus aanvragen

Bel mij terug!

    Uw naam

    Uw email

    Uw telefoonnummer