HW Gedenkstenen
Gedenkstenen
Welkom
De persoonlijke grafsteen specialist

Grafmonumenten Dordrecht

Bent u op zoek naar grafmonumenten Dordrecht? Op het moment dat er een dierbare overlijdt komt er veel op u af. Het is een emotionele en verdrietige periode die u misschien wel kunt afsluiten met een mooie en bijzondere gedenksteen. Een passende gedenksteen creëert een plaats waar u naar toe kunt gaan als u even alleen wilt zijn met uw dierbare om uw herinneringen de vrije loop te laten. In deze tijd komt er veel op u af en moet er veel geregeld worden. Grafmonumenten Dordrecht biedt u de juiste ondersteuning als u op zoek bent naar een passend grafmonument. Wij helpen u graag met advies op maat als het gaat om grafmonumenten Dordrecht. Wij weten wat er allemaal bij een waardig afscheid komt kijken en willen u daarom graag helpen bij het uitzoeken van een passend grafmonument. Met meer dan 100 jaar ervaring bent u bij HW Gedenkstenen aan het juiste adres.

Uitgebreide showroom in regio Dordrecht

Heeft u grafmonumenten Dordrecht nodig? Wij zijn al jaren de grafmonumenten Dordrecht specialist in de regio en ver daarbuiten. Het bedrijf is gevestigd in Mijnsheerenland en het beschikt over een grote en uitgebreide showroom. Hier kunt u inspiratie op doen door de vele mogelijkheden die u hier aantreft. Ziet u een mooie vorm, kleur of tekst staan en wilt u deze een beetje aanpassen? Dat is geen probleem! Wij maken iedere gedenksteen volledig op maat voor u.  Door ons ruime en diverse aanbod is de keuze groot. Heeft u al in gedachte hoe u het grafmonument wilt hebben? Of heeft u nog werkelijk geen idee? Wij gaan graag met u in gesprek om naar uw wensen te luisteren. Door u en uw dierbare beter te leren kennen, kunnen wij advies op maat geven.  

Grafmonumenten Dordrecht van HW Gedenkstenen

Naast onze showroom hebben wij ook een eigen monumententuin. Soms als u een gedenkmonument buiten ziet staan, geeft het een andere indruk dan binnen in een showroom. Wij kunnen u laten zien wat kunstlicht en echt licht met een grafmonument doen. Onze monumententuin is gelegen aan de Westdijk in Mijnsheerenland. Dit kan aan de andere kant ook als moeilijk ervaren worden omdat een grafmonument buiten misschien confronterend is. U kunt bij ons aangeven wat u wilt zien! Alle gedenkstenen die wij maken, worden gemaakt van natuursteen. Dit is een product dat makkelijk te bewerken is en levenslang meegaat. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op en wij gaan graag in gesprek met u.

Maak een vrijblijvende afspraak!

Contactgegevens

Westdijk 9c
3271 LL Mijnsheerenland

T: 0186-601788
F: 0186-601789

E: info@hwgedenkstenen.nl
W: www.hwgedenkstenen.nl

 

Bel ons
0186 601788

 

 

catalogus aanvragen

Bel mij terug!

Uw naam

Uw email

Uw telefoonnummer