Grafmonument Oud Beijerland

Na het overlijden van een dierbare blijven er veel herinneringen achter in uw hoofd en in uw hart. Een blijvend symbool in de vorm van een grafmonument kan vorm geven aan deze herinneringen. De tijd na het overlijden is een moeilijke, hectische periode waarbij vaak binnen korte termijn veel moet worden geregeld. In deze intensieve tijd rondom het afscheid is het niet eenvoudig om beslissingen te maken die niet alledaags zijn. We staan u hierbij daarom graag ter zijde. Wij helpen u met het vertalen van uw mooie herinneringen aan uw dierbare naar een tastbaar grafmonument Oud Beijerland.

Over HW Gedenkstenen

HW Gedenkstenen is gevestigd in Mijnsheerenland. Al jarenlang vertalen wij herinneringen aan een dierbare in een tastbaar grafmonument Oud Beijerland. Wij denken graag met u mee over hoe het grafmonument voor uw dierbare het beste kan worden vormgegeven. Meedenken tot in detail is onze bedrijfsfilosofie. HW Gedenkstenen is ontstaan vanuit een samenwerking tussen Binnenmaas Natuursteen en lokale uitvaartondernemers. Ons vakmanschap is uitgegroeid tot meesterschap dankzij onze gezamenlijke ervaring. We plaatsen natuurstenen grafmonumenten op begraafplaatsen in de hele regio Hoekse Waard.

Een grafmonument Oud Beijerland van HW Gedenkstenen

Aan de Westdijk in Mijnsheerenland ligt monumententuin van HW Gedenkstenen, waar u voorbeelden van onze gedenkstenen kunt bekijken. Voor het maken van onze gedenkstenen gebruiken we natuursteen. Dit hoogwaardige materiaal heeft een natuurlijke en tijdloze uitstraling. Ook is natuursteen eenvoudig te bewerken en kunnen er hierdoor allerlei ontwerpen uit natuursteen worden gemaakt. Natuursteen is dan ook van oudsher een veelgebruikt materiaal voor grafmonumenten. Een grafmonument van natuursteen blijft generaties lang mooi. Ook de grafstenen van HW Gedenkstenen worden uit natuursteen vervaardigd. U vraagt zich misschien af wat het verschil is tussen een grafmonument en een grafsteen. Een grafsteen is de steen die de plaats van het graf markeert. Een grafmonument omvat meer dan alleen de grafsteen. De termen worden in de verschillende regio’s van Nederland soms anders gebruikt, maar we bedoelen altijd de steen die de laatste rustplaats van de overledene markeert.

Als u een grafmonument heeft gekozen, wordt het grafmonument Oud Beijerland vervolgens verder gepersonaliseerd en voorzien van gravures. Hierin heeft u weer verschillende mogelijkheden. U bent welkom in onze showroom in Mijnsheerenland om daar onze voorbeelden en materialen te komen bekijken. We begrijpen het ook als u er de voorkeur aan geeft om af te spreken in uw eigen vertrouwde omgeving. Dat is bij ons geen enkel punt. Eén van onze adviseurs komt dan naar u toe om u te helpen de juiste keuze te maken voor een grafmonument Oud Beijerland voor uw dierbare.

Bij ons kunt u een vrijblijvende afspraak maken. U kunt dan langskomen in onze showroom, of wij komen langs bij u thuis.