Grafmonument Mijnsheerenland

Na het overlijden van een dierbare blijven er in uw hoofd en hart veel herinneringen achter. Een blijvend symbool in de vorm van een grafmonument kan vorm geven aan deze herinneringen. De tijd na het overlijden is vaak een moeilijke, hectische periode waarbij vaak binnen korte termijn van alles moet worden geregeld. Het is in deze intensieve tijd rondom het afscheid niet eenvoudig om beslissingen te maken die niet alledaags zijn. Daarom staan we u hierbij ter zijde. Wij helpen u graag met het vertalen van uw mooie herinneringen aan uw dierbare naar een tastbaar grafmonument Mijnsheerenland.

Over HW Gedenkstenen

HW Gedenkstenen is gevestigd in Mijnsheerenland. Wij vertalen herinneringen aan uw dierbare in een tastbaar grafmonument Mijnsheerenland. Wij denken graag met u mee over hoe een grafmonument voor uw dierbare het beste kan worden vormgegeven. Meedenken tot in detail is onze bedrijfsfilosofie. HW Gedenkstenen is ontstaan vanuit een samenwerking tussen Binnenmaas Natuursteen en lokale uitvaartondernemers. Samen hebben we bijna 100 ervaring in deze branche. Door onze gezamenlijke ervaring is ons vakmanschap uitgegroeid tot meesterschap. We plaatsen natuurstenen grafmonumenten op begraafplaatsen in de hele Hoekse Waard.

Een grafmonument Mijnsheerenland van HW Gedenkstenen

Aan de Westdijk in Mijnsheerenland vindt u onze monumententuin, waar u voorbeelden van onze gedenkstenen kunt bekijken. Om de gedenkstenen te vervaardigen, gebruiken we natuursteen. Dit hoogwaardige materiaal heeft een natuurlijke en tijdloze uitstraling. Bovendien is natuursteen eenvoudig te bewerken en kunnen er hierdoor verschillende ontwerpen gedenktekens worden vervaardigd. Natuursteen is dan ook van oudsher een veelgebruikt materiaal voor grafmonumenten. Ook de grafstenen van HW Gedenkstenen worden uit natuursteen vervaardigd. Wat is eigenlijk het verschil tussen een grafsteen en een grafmonument? Een grafsteen is een steen die de plaats van een graf markeert. Een grafmonument omvat meer dan alleen de grafsteen. De termen hebben in de verschillende regio’s van Nederland soms een andere betekenis maar we bedoelen altijd de steen die de laatste rustplaats van de overledene markeert. Als u een keuze heeft gemaakt, wordt het grafmonument Mijnsheerenland vervolgens verder gepersonaliseerd en voorzien van onder andere gravures. Ook hierin zijn veel dingen mogelijk. U bent welkom in onze showroom in Mijnsheerenland om daar onze voorbeelden en materialen te komen bekijken. We begrijpen het ook als u liever wilt afspreken in uw eigen vertrouwde omgeving. Dat is bij ons geen enkel punt. Eén van onze adviseurs komt dan naar u toe om u te helpen de juiste keuze te maken voor een grafmonument Mijnsheerenland voor uw dierbare.

Bij ons kunt u een vrijblijvende afspraak maken. U kunt dan langskomen in onze showroom, of wij komen langs bij u thuis.