HW Gedenkstenen
Gedenkstenen
Welkom
De persoonlijke grafsteen specialist

Gedenkstenen Dordrecht​

Bent u op zoek naar gedenkstenen Dordrecht omdat er een dierbare van u overleden is? Bent u op zoek naar gedenkstenen Dordrecht zodat u zich kunt verdiepen in de mogelijkheden voor het op maat maken van een gedenksteen? Bij HW Gedenkstenen bieden wij u graag onze jarenlange ervaring aan met het realiseren van op maat gemaakte en persoonlijke gedenkstenen. In de loop van de jaren hebben wij vele monumenten toe kunnen voegen aan ons brede assortiment. Als er een dierbare van u overlijdt komt er veel op u af. Wij kunnen het ons goed voorstellen dat u het in deze verdrietige periode lastig vindt om de juiste beslissingen te maken. Onze medewerkers nemen graag de tijd voor u en denken graag met u mee. Als u op zoek bent naar gedenkstenen Dordrecht bent u bij ons aan het juiste adres. 

Uitgebreide showroom in Mijnsheerenland

Op zoek naar een specialist voor Gedenkstenen Dordrecht? In onze showroom in Mijnsheerenland bieden wij u de mogelijkheid aan om kennis te maken met verschillende soorten natuursteen. Op deze manier krijgt u een goed beeld van wat wij te bieden hebben. In onze ruim opgezette monumententuin kunt u onze monumenten in alle rust bekijken. Zo kunt u alles beter in u opnemen en kiezen uit verschillende materialen. HG Gedenkstenen levert op alle begraafplaatsen in de gehele Hoekse Waard zoals Oud-Beijerland, Nieuw-Beijerland, Strijen, Numansdorp, Klaaswaal, Mijnsheerenland, Zuid-Beijerland, Puttershoek en ’s Gravendeel. Onze betrokkenheid en samenwerking vormen de basis van een goede en professionele werkwijze. Wij bieden u een ruim en divers aanbod aan en geven persoonlijk advies op maat. U kunt onze showroom geheel vrijblijvend bezoeken. Vindt u het lastig om naar ons toe te komen? Dan maken wij graag een afspraak op een locatie die u schikt. 

Meer weten over gedenkstenen Dordrecht?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden die wij hebben op het gebied van gedenkstenen Dordrecht? U kunt ons altijd vrijblijvend benaderen. Onze medewerkers nemen graag de tijd voor u en denken graag met u mee. Samen met u gaan wij op zoek naar een gedenksteen die helemaal aan uw wensen voldoet. HW Gedenkstenen heeft meer dan 100 jaar ervaring. Wij werken met de fijnste materialen zodat een grafsteen een natuurlijke uitstraling en een tijdloos karakter heeft. U kunt vrijblijvend een afspraak inplannen met één van onze adviseurs. Wij willen graag uw herinneringen in een mooi grafmonument vertalen. Heeft u vragen over de mogelijkheden die wij hebben om aan uw wensen te voldoen? U kunt ons altijd telefonisch benaderen. Wij staan u graag te woord. 

U kunt bij ons vrijblijvend een afspraak maken om langs te komen in onze showroom of om één van onze adviseurs langs te laten komen bij u.

Maak een vrijblijvende afspraak!

Contactgegevens

Westdijk 9c
3271 LL Mijnsheerenland

T: 0186-601788
F: 0186-601789

E: info@hwgedenkstenen.nl
W: www.hwgedenkstenen.nl

 

Bel ons
0186 601788

 

 

catalogus aanvragen

Bel mij terug!

    Uw naam

    Uw email

    Uw telefoonnummer