HW Gedenkstenen
Gedenkstenen
Welkom
De persoonlijke grafsteen specialist

Gedenksteen Oud Beijerland

Er blijven veel herinneringen in uw hoofd en hart achter na het overlijden van een dierbare. Een blijvend symbool in de vorm van een gedenksteen geeft vorm aan deze herinneringen. De periode na het overlijden van een dierbare is vaak een moeilijke, hectische tijd waarbij vaak binnen korte termijn veel geregeld moet worden. Het is in die intensieve tijd na het afscheid niet eenvoudig om beslissingen te maken die niet alledaags zijn. Daarom staan we u hierbij ter zijde. Graag helpen wij u om de mooie herinneringen aan uw dierbare vorm te geven in een tastbare gedenksteen Oud Beijerland.

Over HW Gedenkstenen

HW Gedenkstenen is gevestigd in Mijnsheerenland. Wij vertalen herinneringen aan uw dierbare in een tastbare gedenksteen. Graag denken wij met u mee over hoe een gedenksteen voor uw dierbare het beste kan worden vormgegeven. Meedenken tot in detail is onze bedrijfsfilosofie. HW Gedenkstenen is een samenwerking tussen Binnenmaas Natuursteen en lokale uitvaartondernemers. Gezamenlijk hebben we bijna 100 ervaring in deze branche. Wij plaatsen gedenkstenen op begraafplaatsen in de hele Hoekse Waard. Door onze samenwerking is ons vakmanschap uitgegroeid tot meesterschap. Betrokkenheid en samenwerking vormen dan ook de basis van onze werkwijze.

Een gedenksteen Oud Beijerland van HW Gedenktekens

Aan de Westdijk in Mijnsheerenland vindt u onze monumententuin, met voorbeelden van gedenkstenen. Onze gedenkstenen worden uitgevoerd in hoogwaardig natuursteen. Omdat dit materiaal een natuurlijke en tijdloze uitstraling heeft is het zeer geschikt voor het vervaardigen van gedenkstenen. Ook is natuursteen goed te bewerken en zijn er allerlei ontwerpen mogelijk. Voor een gedenksteen Oud Beijerland bieden wij u verschillende opties. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een grafsteen of een grafmonument. Het verschil is dat een grafsteen een steen is die de plaats van een graf markeert. Een grafmonument omvat meer dan alleen de grafsteen. Een gedenksteen wordt vervolgens verder gepersonaliseerd en voorzien van bijvoorbeeld gravures. Ook hierin zijn veel dingen mogelijk. U bent welkom in onze showroom in Mijnsheerenland als u voorbeelden en materialen wilt bekijken. Als u liever wilt afspreken in uw eigen omgeving dan is dat voor ons geen enkel probleem. Eén van onze adviseurs komt dan bij u langs om u te helpen de juiste keuze te maken voor een gedenksteen. Zo kunt u uw herinneringen aan uw dierbare tastbaar maken in de vorm van een gedenksteen Oud Beijerland.

U kunt bij ons vrijblijvend een afspraak maken om langs te komen in onze showroom of om één van onze adviseurs langs te laten komen bij u.

Maak een vrijblijvende afspraak!

Contactgegevens

Westdijk 9c
3271 LL Mijnsheerenland

T: 0186-601788
F: 0186-601789

E: info@hwgedenkstenen.nl
W: www.hwgedenkstenen.nl

 

Bel ons
0186 601788

 

 

catalogus aanvragen

Bel mij terug!

    Uw naam

    Uw email

    Uw telefoonnummer