HW Gedenkstenen
Gedenkstenen
Welkom
De persoonlijke grafsteen specialist

Gedenksteen Mijnsheerenland

Als een dierbare overlijdt, blijven er in uw hoofd en hart veel herinneringen achter. Een blijvend symbool in de vorm van een gedenksteen kan vorm geven aan deze herinneringen. De periode na het overlijden is vaak een moeilijke, hectische tijd waarbij binnen korte termijn vaak veel moet worden geregeld. In deze intensieve tijd rondom het afscheid is het niet eenvoudig om beslissingen te maken die niet alledaags zijn. Daarom staan we u hierbij ter zijde. Graag helpen wij u met het vertalen van uw mooie herinneringen aan uw dierbare naar een tastbare gedenksteen Mijnsheerenland.

Over HW Gedenkstenen

HW Gedenkstenen is gevestigd in Mijnsheerenland. Herinneringen aan uw dierbare vertalen wij in een tastbare gedenksteen. Wij denken graag met u mee over hoe een gedenksteen voor uw dierbare het beste kan worden vormgegeven. Meedenken tot in detail is onze bedrijfsfilosofie. HW Gedenkstenen is een samenwerking tussen Binnenmaas Natuursteen en lokale ondernemers uit de branche. Samen hebben we bijna 100 ervaring in deze branche. We leveren natuurstenen gedenkstenen op begraafplaatsen in de hele Hoekse Waard. Door onze gezamenlijke ervaring is ons vakmanschap uitgegroeid tot meesterschap.

Een gedenksteen Mijnsheerenland van HW Gedenkstenen

Aan de Westdijk vindt u onze monumententuin, met voorbeelden van gedenkstenen. Onze gedenkstenen worden uitgevoerd in hoogwaardig natuursteen. Dit materiaal heeft een natuurlijke en tijdloze uitstraling. Er kunnen allerlei ontwerpen gedenktekens mee worden vervaardigd. Natuursteen wordt dan ook veel gebruikt als materiaal voor gedenktekens. Voor een gedenksteen Mijnsheerenland bieden wij u verschillende mogelijkheden. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een grafsteen of een grafmonument. Wat het verschil is? Een grafsteen is een steen die de plaats van een graf markeert. Een grafmonument omvat meer dan alleen de grafsteen. Deze termen worden in de verschillende regio’s van Nederland soms anders geïnterpreteerd maar we bedoelen altijd de steen die de laatste rustplaats van de overledene markeert. Een gedenksteen wordt vervolgens verder gepersonaliseerd en voorzien van onder andere gravures. Ook hierin zijn veel dingen mogelijk. Als u voorbeelden en materialen wilt bekijken dan bent u welkom in onze showroom in Mijnsheerenland. Als u liever wilt afspreken in uw eigen vertrouwde omgeving dan is dat voor ons geen enkel probleem. Eén van onze adviseurs komt dan naar u toe om u te helpen de juiste keuze te maken voor een gedenksteen. Zo kunt u uw herinneringen aan uw dierbare tastbaar maken in de vorm van een gedenksteen Mijnsheerenland.

Bij ons kunt u een vrijblijvende afspraak maken. U kunt dan langskomen in onze showroom, of wij komen langs bij u thuis.

Maak een vrijblijvende afspraak!

Contactgegevens

Westdijk 9c
3271 LL Mijnsheerenland

T: 0186-601788
F: 0186-601789

E: info@hwgedenkstenen.nl
W: www.hwgedenkstenen.nl

 

Bel ons
0186 601788

 

 

catalogus aanvragen

Bel mij terug!

    Uw naam

    Uw email

    Uw telefoonnummer