HW Gedenkstenen
Gedenkstenen
Welkom
De persoonlijke grafsteen specialist

Gedenksteen Dordrecht

Er blijven veel herinneringen in uw hoofd en hart achter na het overlijden van een dierbare. Door een gedenksteen worden deze herinneringen vorm gegeven. De periode na het overlijden van een dierbare is vaak een moeilijke, hectische tijd waarbij vaak binnen korte termijn van alles moet worden geregeld. Het is in die intensieve tijd na het afscheid niet makkelijk om beslissingen te maken die niet alledaags zijn. Daarom staan we u daarbij ter zijde en kunt u op ons rekenen. Wij helpen u om de mooie herinneringen aan uw dierbare vorm te geven in een tastbare gedenksteen Dordrecht.

Over HW Gedenkstenen

HW Gedenkstenen is gevestigd in Mijnsheerenland. Wij denken graag met u mee over hoe een gedenksteen voor uw dierbare het beste kan worden vormgegeven. Meedenken tot in detail is onze bedrijfsfilosofie. HW Gedenkstenen is ontstaan vanuit een samenwerking tussen Binnenmaas Natuursteen en lokale grafmonumenten specialisten. Gezamenlijk hebben we bijna 100 ervaring in deze branche. Wij plaatsen gedenkstenen op begraafplaatsen in de hele regio Hoekse Waard. Door onze samenwerking is ons vakmanschap uitgegroeid tot meesterschap. Betrokkenheid en samenwerking vormen dan ook de basis van de werkwijze van HW Gedenkstenen.

Een gedenksteen Dordrecht

Aan de Westdijk in Mijnsheerenland ligt onze monumententuin, met veel voorbeelden van gedenkstenen. Om de gedenkstenen te vervaardigen, maken we gebruik van hoogwaardig natuursteen. Omdat dit materiaal een natuurlijke en tijdloze uitstraling heeft is het zeer geschikt voor het vervaardigen van gedenkstenen. Daarnaast is natuursteen eenvoudig te bewerken en zijn er allerlei ontwerpen mogelijk. Voor een gedenksteen Dordrecht bieden wij u verschillende opties. Zo kunt u er bijvoorbeeld voor kiezen om een grafsteen of een grafmonument te laten plaatsen. Het verschil is dat een grafsteen een steen is die de plaats van een graf markeert. Een grafmonument omvat meer dan alleen de grafsteen. De gedenksteen Dordrecht die u kiest wordt vervolgens gepersonaliseerd en voorzien van bijvoorbeeld gravures. Ook hierin zijn veel dingen mogelijk. U bent welkom in onze showroom in Mijnsheerenland om uw wensen met ons te bespreken en om onze voorbeelden en materialen te bekijken. Als u liever wilt afspreken in uw eigen omgeving dan is dat voor ons geen enkel probleem. Eén van onze adviseurs komt dan bij u langs om u te helpen de juiste gedenksteen voor uw dierbare te kiezen. Zo kunt u uw herinneringen aan uw dierbare tastbaar maken in de vorm van een gedenksteen Dordrecht.

U kunt bij ons vrijblijvend een afspraak maken om langs te komen in onze showroom of om één van onze adviseurs langs te laten komen bij u.

Maak een vrijblijvende afspraak!

Contactgegevens

Westdijk 9c
3271 LL Mijnsheerenland

T: 0186-601788
F: 0186-601789

E: info@hwgedenkstenen.nl
W: www.hwgedenkstenen.nl

 

Bel ons
0186 601788

 

 

catalogus aanvragen

Bel mij terug!

    Uw naam

    Uw email

    Uw telefoonnummer